Coaching

Iedereen heeft doelen in zijn leven die hij wil bereiken,zowel in de werk- als privésfeer. Je wilt iets beter kunnen, jezelf uitdagen of kwaliteiten verfijnen. Wat zijn je leerdoelen? En hoe ga je die doelen bereiken? Binnen een coach-leertraject worden leer- en werkprocessen bewaakt en stuurt een coach deelnemers bij waar nodig. Het is belangrijk dat een coach zijn eigen begeleidingsstijl kent en deze afstemt op de leerstijl, levensfase, cultuur  en sociale achtergrond van de deelnemer. Op welke manier breng je een boodschap over? Hoe instrueer je mensen en welke manier geef je effectieve feedback? Het coachen en motiveren van mensen is key voor het behalen van doelen, waarbij een coach meer dan gemiddeld persoonlijke aandacht besteedt aan die persoon. Hierbij is de deelnemer verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces en functie als medewerker.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer acht bijeenkomsten. Jij bepaalt het doel in samenspraak met de coach en is leidend binnen het gehele traject. Middels uitgebreide gesprekken gaan we op ontdekkingsreis waarna je gaat experimenten in de praktijk. Het doel is om kwaliteiten uit te breiden en te verfijnen en leren om te gaan met lastige vraagstukken of situaties

Coaching is helder en concreet. je weet wat je kunt verwachten en gaat aan de slag met persoonlijke doelstellingen. Ik streef naar een optimaal resultaat en nieuwe ideeën en mogelijkheden waar jij mee aan de slag kunt.

Wil je meer weten over coaching of de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op.. 
E-mailen
Bellen
Map