Verzuim 

Hoe vervelend is het als je niet lekker in je vel zit?

Hoe vervelend is het als je moet bellen met je werkgever dat je ziek bent?
Hoe vervelend is het dat je niet meer kan doen wat je wil doen omdat je geen energie meer hebt?
Niemand kan zich indenken hoe dit voor je voelt en je voelt je onbegrepen wat echt heel lastig is….

Niks is vervelender dan langdurig verzuim. Voor de werkgever niet maar ook niet voor de werknemer om nog maar niet te praten over de mensen die achterblijven en het werk moeten oppakken.  We hebben dus alleen maar verliezers. Ik ben ervan overtuigd dat de verzuimduur verkort kan worden door zaken aan te pakken met de juiste begeleiding. Het resultaat zal zijn dat de werknemer sneller weer aan het werk is. Dat de werknemer steviger in zijn werk zal staan. Dat terugval niet voor zal komen.

Mijn passie om mensen hierbij te helpen is gegroeid doordat ik het in mijn privé mee te maken heb gehad en in mijn carrière heb ik veel werknemers bij mogen staan in het voorkomen en herstellen van deze klachten.

Binnen mijn huidige netwerk ben ik met mensen in gesprek gegaan en heb gekeken hoe vanuit hun professionaliteit gekeken word naar stress, overspannen en burn-out klachten. Het is mooi om te zien hoe een voedingsdeskundige hier naar kijkt. Wat een PMTer (psychomotorische therapie) kijkt. Hoe een masseur het ziet en hoe ik als erkend coach hierna kijk. 
Kortom vanuit elke hoek is er expertise die mogelijk iets kunnen betekenen voor je..

Mijn doel is “zorg op maat”. Ik ben van mening dat er niet 1 manier is. Het moet afgestemd worden op jou behoefte met als doel je snel weer het gevoel van ontspanning te geven.

Ik kom graag in contact met je om te kijken welke hulp ik kan samenstellen voor je. 

 
E-mailen
Bellen
Map